Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στο «Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους» και εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής«MEGA Καλημέρα».

Ο ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για την ταινία «1980» που παρουσιάζεται στο φεστιβάλ. «Αυτό που προσπαθεί ο σκηνοθέτης είναι να αναδείξει ότι στον καιρό της κρίσης του κορωνοϊού, και κάθε πανδημίας και ιού που μπορεί να νιώθει ο καθένας μέσα του και να δημιουργεί αποστάσεις από τους άλλους, να μπορεί να βρει τον τρόπο για να μειώσει αυτές τις αποστάσεις».

Μιλώντας για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα είπε: «Έχουν γίνει πολλές προτάσεις και συναντήσεις, μετά από τόσο καιρό μέσα στα ριάλιτι ήθελα ένα κενό».

«Δεν ξέχασα την υποκριτική, εσείς με ξεχάσατε; Η υποκριτική είναι η μεγάλη μου αγάπη», είπε αναφερόμενος στην ηθοποιία.

«Εσύ όταν με έβλεπες στο “Bachelor” με φοβόσουνα;», απάντησε στο αν οι γυναίκες τον φοβούνται μετά τη συμμετοχή του στο «Bachelor».

«Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν είμαι με κάποια κοπέλα», αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός ενώ ξεκαθάρισε ότι «Δεν έχουμε κάποια σχέση με την Άννα του “Bachelor”, ούτε με την Αθηνά. Δεν έχω κρατήσει επαφή με κάποιο από τα κορίτσια του παιχνιδιού».

«Τυχαίο που δεν έμεινε καμία κοπέλα με τον bachelor;», διερωτήθηκε κλείνοντας ο Αλέξης Παππάς.