Συστατικά

1 μεγάλο ανανά
1 συσκευασία ζελέ ανανά
1 κ. γιαούρτι στραγγιστό
1 ποτήρι σιρόπι από κονσέρβα ανανά

Τρόπος Μαγειρέματος

Κόβεις τον ανανά σε μικρά κομμάτια κρατώντας αρχικά 4 φέτες
Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνεις το σιρόπι του ανανά και προσθέτεις το φακελάκι του ζελέ
Ανακατεύεις σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει η σκόνη
Βάζεις στο μίξερ το γιαούρτι και τα κομμάτια ανανά και χτυπάς καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν
Μοιράζεις το μείγμα με το γιαούρτι σε γυάλινα μικρά ποτήρια ρίχνεις από πάνω το ζελέ και βάζεις το γλυκό στο ψυγείο για 2-3 ώρες
Πριν το σερβίρεις γαρνίρεις με τις φέτες ανανά

Πηγή: tlife.gr