Συστατικά

1 κιλό χταπόδι ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια τριμμένα
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
350 γρ. ψίχα ψωμιού
3 αυγά
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
2 φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένο
1/2 κ. γλ. κύμινο σε σκόνη
1 κ. γλ. ρίγανη
40 ml ούζο αλάτι
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

Βάζεις σε ένα μπολ με νερό το ψωμί για να μουλιάσει
Το στραγγίζεις καλά
Ρίχνεις όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ζυμώνεις πολύ καλά μέχρι να γίνουν ομοιογενές μείγμα
Το βάζεις στο ψυγείο για 1 ώρα
Πλάθεις τα κεφτεδάκια και τα αλευρώνεις
Βάζεις το ελαιόλαδο στο τηγάνι και περιμένεις να κάψει
Ρίχνεις τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζεις για 5 περίπου λεπτά γυρίζοντας ώστε να πάρουν χρώμα
Το απλώνεις σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας
Τους σερβίρεις ζεστούς και συνοδεύεις με σαλάτα ή ρύζι

Πηγή: tlife.gr