Την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Δευτέρα. Η καλλονή ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για όσα τόνιζε επανειλημμένως στο Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη καθώς και τις φήμες που την θέλουν να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, του είπα την δική μου προσωπική αλήθεια που είναι πως έκανε φάουλ. Με αυτά που είπε για μένα άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί ανάμεσα σε μένα και τον Άρη να τρέχει κάτι ερωτικό, ας πούμε. Όπως και οι δηλώσεις που κάνει και γενικότερα αυτά που αφήνει να εννοηθούν για την Σοφιάνα και τον Άρη, κατεμέ είναι χωρίς κανέναν λόγο και αιτία».

«Πλέον δεν σοκάρομαι από τίποτα γιατί έχω δει και έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα. Ειδικά μέσα στο Survivor ζεις έναν τέτοιο παραλογισμό οπότε τι να μου φανεί περίεργο. Έχω βιώσει 100 φορές χειρότερα».

«Δεν μου έχει γίνει ακόμα κάποια πρόταση γάμου, τώρα αν θα γίνει δεν το ξέρω γιατί συνήθως δεν στο ανακοινώνουν από πριν» συμπλήρωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.