Σημαντικές εμπειρίες είναι να αποκομίσει ο πατρινός πρωταθλητής του tae kwon do της Έκρηξης, Σωτήρης Μιχαόπουλος από το Κολοράντο των ΗΠΑ όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες.

Ο νεαρός Πατρινός κάνει προπονήσεις δίπλα σε ονόματα που έχουν γράψει την δική του ιστορία στο άθλημα με τα χρώματα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ

«Μεγάλη τιμή τόσο για τον σύλλογο μας όσο και για τον ίδιο το να επιλεχθεί και να συμμετέχει σε ένα τόσο δυνατό προπονητικό καμπ το οποίο θα διαρκέσει 10 ημέρες.

Ο μοναδικός αθλητής από την Ελλάδα που βρίσκεται εκεί έκανε το μεγάλο ταξίδι για μια προετοιμασία που σίγουρα θα του αποφέρει σημαντικά οφέλη για την μετέπειτα πορεία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι την επίβλεψη των προπονήσεων έχουν δυο από τους κορυφαίους προπονητές στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Paul Green και Gareth Brown.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δάσκαλο Stamelos Giorgos για την βοήθεια που μας προσέφερε ώστε να υλοποιηθεί αυτό το ταξίδι, όπως επίσης σημαντική και καθοριστική ήταν και η συμβολή του Νίκου ΘΩΜΑΙΔΗ! Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πατρινός σύλλογος.