Η Στέλλα Ψαρουδάκη έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και στο ένθετο “Τύπος tv” που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το αν την δυσκόλεψαν οι ερωτικές σκηνές στις Άγριες Μέλισσες.

Ήταν βουτιά στα βαθιά όλο αυτό που έζησες;

Ήταν γιατί είχε τους δικούς του ρυθμούς και κανόνες. Το υψηλό ποιοτικό αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει τις Άγριες Μέλισσες και οι γρήγοροι ρυθμοί που απαιτούνται για μια καθημερινή σειρά ήταν αναμφίβολα μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Ωστόσο το εξαιρετικό κλίμα της συνεργασίας δημιούργησε ένα ευχάριστο πλέγμα ασφάλειας που εξασφάλισε τη δημιουργία και την απόλαυση.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Ο εαυτός μου. Είχα αρκετό άγχος, ιδιαίτερα στην αρχή, γιατί όλο αυτό ήταν κάτι καινούργιο και ήθελα να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του ρόλου και της σειράς.

Οι πιο αισθαντικές και ερωτικές σκηνές σε άγχωσαν; Πώς τις διαχειρίστηκες;

Με άγχωσαν φυσικά, ωστόσο ο σκηνοθέτης και ολόκληρο το συνεργείο δημιούργησαν ένα πλαίσιο ασφαλείας και εμπιστοσύνης που με έκανε να αισθανθώ ηρεμία και συνάμα οι παρτενέρ μου ήταν απόλυτα επαγγελματίες και με βοήθησαν να αισθανθώ άνετα.