Mια από τις μεγαλύτερες χαρές του να έχεις μια αδερφή είναι να μπορείς να μοιράζεσαι τα… ρούχα σου μαζί της. Η Khloé Kardashian, συμμερίζεται την άποψη και έκανε έφοδο στην ντουλάπα της μεγαλύτερης αδερφής της για να πάρει το φόρεμα από λατέξ που έμοιαζε πολύ με αυτό που φόρεσε για πρώτη φορά η Kim το 2015.

Επτά χρόνια αργότερα, η Khloé φόρεσε μια σχεδόν πανομοιότυπη εκδοχή του στενού φορέματος Atsuko Kudo για δείπνο στο Δυτικό Hollywood με τη μαμά της Kris Jenner και την αδερφή της Kendall. Όπως η Kim, έτσι και η Khloé το φόρεσε χωρίς σουτιέν, και αξεσουάρ διάφανες γόβες, μια ροζ τσάντα Fendi και oversized τετράγωνα γυαλιά ηλίου. Άφησε τα ξανθά μαλλιά της απλά σε κυματισμούς, ενώ τα ροζ χείλη της ταίριαζαν με την απόχρωση του φορέματος.

Είναι πιθανό ότι η Khloé έβγαλε το φόρεμα από το εκτεταμένο… αρχείο μόδας της Kim, όπου η ιδρύτρια της SKIMS έχει κάθε look που έχει φορέσει ποτέ, τα οποία επισημαίνονται, χρονολογούνται και αποθηκεύονται σε σακούλες ενδυμάτων. Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του The Kardashians, η Kim ξενάγησε του fans στους τεράστιους αποθηκευτικούς της χώρους.

“Αυτή είναι η δική μου χρονοκάψουλα. Έχω σώσει τα πάντα. Έτσι έχω κάθε εμφάνιση, κάθε φόρεμα, κάθε εκδήλωση”, είπε η Kim για το… ιδιόρρυθμο instyle αρχείο της.

instyle.gr