Θέλετε καφεδάρα σε μια παραλιάρα μια ανάσα από την Πάτρα;  

Ε, το φετινό καλοκαίρι σας έχουμε τη λύση!  Όχι εμείς δηλαδή, ο… Μητσάρας. Γιατί καφεδάρα φτιάχνει μόνο ο Μητσάρας που το φετινό καλοκαίρι παίρνει την καντίνα του και σαλπάρει για την παραλία της Πλαζ, κρατώντας μας συντροφιά, δίπλα από το κύμα.

Η "Καντίνα του Μητσάρα" θα βρίσκεται φέτος στην πιο κοντινή και πολυσύχναστη παραλία της Πάτρας και μαζί με τις καφεδάρες που υπόσχεται να μας προσφέρει θα έχει και πολλά ακόμη από σνακ, αναψυκτικά, μπύρες και όλα τα είδη του street food, έτσι γιατί το μπάνιο και η θάλασσα φέρνει και μια λιγούρα.

Το σημαντικό είναι ότι μαζί με το μπάνιο μας στην οργανωμένη παραλία της Πάτρας θα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε το φετινό καλοκαίρι όλα αυτά τα καλούδια που προσφέρει μία καντίνα με χαρακτήρα, προσωπικότητα και όνομα.

 


Και τι όνομα; Μητσάρας! Με την υπογραφή ενός εξπέρ του είδους, του καφέ, του γρήγορου φαγητού και του street food του "Μy City Coffee". Η "Καντίνα του Μητσάρα" θα λειτουργεί όλες τις μέρες της εβδομάδας πρωί και βράδυ, εξυπηρετώντας του λουόμενους της μέρας, όσο και τους βολταδόρους της νύχτας.

Αυτούς, δηλαδή, που θέλοντας να ξεφύγουν από την ζέστη των καλοκαιρινών βραδιών στη πόλη θα αναζητήσουν μία θαλάσσια νυχτερινή εξόρμηση προς την Πλαζ για να δροσιστούν.

Με λίγα λόγια: Έρχεται καλοκαιράρα (!!!) στην "Καντίνα του Μητσάρα"!