Πολλά ερωτηματικά έχουν προκύψει γύρω από την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή, Γιώργου Παπαναούμ στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Τρίτη (31/5).

Στην τελευταία του ανάρτηση πριν το τραγικό περιστατικό ο 50χρονος «γυμναστής των επωνύμων» κάνει λόγο για μια γυναίκα που τον εξαπάτησε και του απέσπασε όλη του την περιουσία, ενώ κάνει αναφορά σε κύκλωμα το οποίο, όπως υποστηρίζει συνδέεται και με την γνωστή καταγγελία βιασμού της Γεωργίας Μπίκα την Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Για πρώτη φορά, η νεαρή κοπέλα απάντησε για τα όσα υποστήριξε ο 50χρονος γυμναστής, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star.

«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση όμως δε γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση! Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν το γνωρίζω ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση… Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου αν υπονοεί κάτι τέτοιο δε μου έχει δώσει ποτέ κάποιο άσχημο σημάδι! Δεν είναι μαμά μου ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της…. Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί», είπε μεταξύ άλλων η 24χρονη Γεωργία.