Την άνοδό της στην  Super League 2 πανηγύρισε η ομάδα της Παναχαϊκής καθώς επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Λάρισας για την 5η αγωνιστική. 

Μπορεί να υπάρχουν δύο ακόμα αναμετρήσεις με ΠΑΟ Ρουφ “εντός” και Προοδευτική “εκτός” ωστόσο οι “κοκκινόμαυροι” έφτασαν τους 12 βαθμούς που τους δίνει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια.

Ο στόχος όμως είναι η Παναχαϊκή να τερματίσει πρώτη στην ειδική βαθμολογία οπότε και στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές θα ψάξει… να προσθέσει 6 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι αν κερδίσει τον ΠΑΟ Ρουφ εντός έδρας και χάσει εκτός από την Προοδευτική και πάλι θα κατακτήσει την πρώτη θέση στην βαθμολογία.

Για την ιστορία τα τέρματα των κοκκινόμαυρων σημείωσαν οι Τσακμάκης (24′), Κέρι (69′), και Αλεξόπουλος (76′).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στασινόπουλος (90′ λ.τ. Μικές), Τσακμάκης, Σμίλτος, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος (90′ Λούσκος), Τεγούσης (86΄Γούλας), Μπουρλάκης (57΄Χαντί), Καρακλάιτς (86΄Λιμάτσι), Κέρι, Αλεξόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χατζηλιάδης): Χάμος, Παπαγεωργίου (75΄Μπαλαμωτής), Καμπέρης, Γκαλίτσιος (70΄Κούλπας), Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Μπάμπης (70΄Χριστίδης), Παπαδόπουλος, Ζαφειρίου (75΄Λώττας), Αλεξίου (59΄Κακαβίτσης), Γκίκα.

Η ΒΑΘΟΛΟΓΙΑ
1. Παναχαϊκή…………….12
2. Μακεδονικός………….8
3. Προοδευτική………….7
4. Αγρ. Αστέρας…………7
——————————
5. ΠΑΟ Ρουφ……………..6
6. ΓΣ Ηλιούπολης……….1
7. Ηρακλής Λάρισας…..1