Μετά την πρώτη επιτυχημένη συναυλία του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος],της Σχολής Μονωδίας, τάξης Ήρας Ζέρβα, η 2 η και η 3 η συναυλία θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού:
«Τόλης Νομικός».

Συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Ιουνίου, το βράδυ στις 8.30 θα δώσουν συναυλία οι σπουδαστές της Σχολής πιάνου, τάξης Λούσης Χριστοδούλου και οι σπουδαστές της Σχολής βιολιού, τάξης Λιλής Αγγιούς και Μαρίας Γούτου. Συνοδεία πιάνου: Μαρίνα Μυλωνά.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, το βράδυ, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, θα δώσουν συναυλία οι σπουδαστές της Σχολής κιθάρας, τάξης Γιώργου Αθανασακόπουλου.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Εν τω μεταξύ πυρετωδώς ετοιμάζεται και η συναυλία της 11 ης Ιουνίου, με την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Εμμανουέλα Μανωλάτου], την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ
[Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου] και το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ανηλίκων [Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη], του Οργανισμού, που θα πραγματοποιηθεί στο Θεατράκι της Μαρίνας του Λιμένα Πατρών [είσοδος με προσκλήσεις].

Πληροφορίες, στην Γραμματεία του Οργανισμού [Γραμματέας, Αθανασία Παπασταύρου], Κορίνθου 280-Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679, καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. www.polyphonikipatras.gr