Ο Γιάννης Βασιλώττος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κοπέλα που τον ενθάρρυνε να σπουδάσει υποκριτική, τα ραβασάκια που λαμβάνει από θαυμάστριες, ενώ παραδέχεται και ότι φοβάται την απόρριψη από τα κορίτσια!

«Ήθελα να τραγουδάω και ήρθα στην Αθήνα να φτιάξω τη φωνή μου, όχι για να γίνω η πρώτη φίρμα της οικουμένης. Στα 23 μου γνώρισα μια κοπέλα και με παρότρυνε να μπω σε δραματική σχολή. Έχω δουλέψει οικοδομή, σε αποθήκες, σε ξενοδοχεία», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλώττος και απάντησε για το σημάδι στη μύτη του: «Δεν έχω σοκολάτα στη μύτη, είναι από μια σκηνή βίας για το σίριαλ, όπου χτύπησα στο πάτωμα».

Ο Γιάννης Βασιλώττος είπε στη συνέχεια: «Βρίσκω ραβασάκια εκεί που πίνω καφέ, ή μου έρχεται μήνυμα “σε είδα, τι ωραίος είσαι”. Στο θέατρο πέρυσι ένα άτομο ήρθε σχεδόν σε όλες τις παραστάσεις. Θα αρχίσω να κυνηγώ μια κοπέλα μόνο αν δω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, γιατί φοβάμαι την απόρριψη. Έχω πάρει 4,5 ευρώ αμοιβή για να παίξω σε μία παράσταση, δεν είχαμε τόσο κόσμο. Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου και ήμουν στο γύρισμα και το βράδυ είχα παράσταση».

Απαντώντας, τέλος, στο αν θα παρουσίαζε ποτέ εκπομπή, ο Γιάννης Βασιλώττος: «Θα παρουσίαζα εκπομπή, αλλά να είναι κάτι που θα μπορούσα να εκφραστώ, έχεις καμία πρόταση να μου κάνεις;».