Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, επισκέφθηκε το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ. Αναλυτικά στην συνάντηση συμμετείχε ο πρόεδρος, κ. Τάσος Γιατράς, ο αντιπρόεδρος, κ. Γιώργος Κούλης, ο γεν. γραμματέας, κ. Τάκης Ματθαιόπουλος και ο ταμίας, κ. Δημήτρης Φάκαλος.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου συνεχάρη την νέα διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ και ευχήθηκε στον καθένα ξεχωριστά καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους, που την περίοδο που βιώνουμε όπως τόνισε θα είναι δύσκολο.

Οι δύο φορείς ανέκαθεν είχαν μια άμεση και άριστη συνεργασία και σχέση αλληλοϋποστήριξης, η οποία φυσικά πρόθεση όλων είναι να συνεχιστεί και από κοινού να υλοποιηθούν πολλές και νέες δράσεις για την πόλη μας.

Τα μέλη του προεδρείου του ΣΚΕΑΝΑ ανέφεραν πως στην ατζέντα τους έχουν ήδη σχεδιάσει συγκεκριμένες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση και όπως τόνισαν πολύ σημαντικό είναι να υπάρχει εκπροσώπηση του συλλόγου στις διάφορες επιτροπές φορέων που άπτονται του αντικειμένου του ΣΚΕΑΝΑ.

Σύντομα θα κατατεθεί και έγγραφο από τον ΣΚΕΑΝΑ με τους στρατηγικούς στόχους που από κοινού μπορούν να υλοποιηθούν με το Επιμελητήριο.

Ο κ. Μαρλαφέκας τόνισε πως το σημαντικότερο βήμα προς την ανάπτυξη είναι να υπάρχει στοχοθεσία και άνθρωποι δραστήριοι και με όραμα ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί η περιοχή μας.