H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε «πληρωμένη» απάντηση στον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος την αποκάλεσε... πιόνι.

Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά την άφιξή της από το Μιλάνο.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο ρωτήθηκε για τις φήμες που την θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Love Island» στον ΣΚΑΪ, με την ίδια να δηλώνει πως δεν θέλει να δώσει κάποια απάντηση.

Παράλληλα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε και στα σχόλια που έκανε για εκείνη ο Λάκης Γαβαλάς. Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής μόδας είχε δηλώσει: «Αρχικά, πιστεύω ότι η Ηλιάνα είναι σαν ένα πιόνι, που το βάζουν από το ένα παιχνίδι στο άλλο, μήπως να ανοίξει ένα καζίνο; Δεν ξέρω, κάθε μέρα ακούω και κάτι άλλο για εκείνη. Είναι πολύ όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι πρέπει να βρει έναν ωραίο τύπο, να πάει διακοπές σε νησιά και να αποδείξει πως δεν είναι ανάγκη να το κάνει μπροστά στις κάμερες».

Σε αυτά κλήθηκε να απαντήσει η ίδια και ανέφερε:«Νομίζω ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι τόσο stylish που θα ασχολιόταν μόνο με ένα πιόνι: την βασίλισσα. Τον ευχαριστώ, είναι τόσο γλυκός!»