H Κόνι Μεταξά παντρεύεται τον Μάριο Καπότση και όλα είναι έτοιμα!

Ο γάμος θα γίνει στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, στον οικισμό Φαλάσαρνα της Κρήτης. Το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο 9 Ιουλίου και το ερωτευμένο ζευγάρι θα έχει κοντά τους συγγενείς και φίλους, με τους οποίους επιθυμεί να μοιραστεί τη χαρά του. Πρώτος και καλύτερος θα είναι εκεί ο πατέρας της μέλλουσας νύφης, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος θα την συνοδεύσει στην εκκλησία, παραδίνοντας τη στο γαμπρό.

Η εκπομπή «Τι Λες Τώρα» βρέθηκε στα παρασκήνια του νέου videoclip της Konnie Μεταξά, η οποία μίλησε για το νέο της τραγούδι αλλά και τις ετοιμασίες του γάμου της.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μίλησε για το νέο videoclip του τραγουδιού της «Καρχαρίας» και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Έχει έρθει κάποιος καρχαρίας, προσπαθεί να μας επιτεθεί, και εμείς κάνουμε χορευτικά για να φύγει!», είπε αρχικά η Konnie Μεταξά.

«Θα είμαι συμπαρουσιάστρια στα Mad VMA’s μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά που θα προβληθούν στο MEGA. Στις 22 Ιουνίου θα είμαστε στο κλειστό του Tae Kwon Do, θα είναι τέλεια, θα έχει πάρα πολλά acts και θα έρθετε να μας δείτε από κοντα», δήλωσε, εμφανώς ενθουσιασμένη γι’ αυτήν την συνεργασία.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον, η τραγουδίστρια είπε πως, «θα ήθελα να είμαι κάπου, εννοείται. Δόξα τω Θεώ έχουμε προτάσεις, και από τηλεόραση και από ραδιόφωνο. Για το Mega Star δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Δεν ξέρω για πρωινό, εάν μου ταίριαζε στο στιλ τα κάνω όλα».

«Τα έχω τελειώσει όλα για τον γάμο μου, τώρα ασχολούμαι με το videoclip μου! Με τον Τάσο Ξιαρχό που κάνει την χορογραφία μου, ήμασταν πάντα μαζί απλά είμαστε τρελοί και οι δύο. Στον γάμο μου δεν θα έχω χορογραφία, θα μπω σαν το «παρτσακλό»! Περιμένω να γίνει για να μπορέσω να φάω μετά. Με κρατάει το αγόρι μου αλλά τρώω κρυφά», ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με τον επικείμενο γάμο της, η οποία αυτό το Σαββατοκύριακο έκανε το μπάτσελορ πάρτι της στη Σαντορίνη.