Με αφορμή την απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα στα επικριτικά σχόλια που έλαβε από followers της, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να απαντήσει, μέσα από το Love It, στα επικριτικά σχόλια που κατά καιρούς λαμβάνει και η ίδια.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε σε ένα “επιθετικό” μήνυμα που έλαβε από μια συγκεκριμένη κυρία σήμερα το πρωί.

«Έγινε σήμερα το πρωί. Το προφίλ μου βλέπετε ότι δεν το χρησιμοποιώ και καλώς ή κακώς δεν απαντάω σε μηνύματα. Έγινε μετά από μια ανάρτηση που έβαλα με τα σκυλάκια. Τα δύο από τα τρία που έχω. Και δεν ήταν η Μπαλού μέσα. Συνέβη με μια κυρία που με ακολουθεί να ρωτάει επανειλημμένα για τη Μπαλού. Δεν είχα αντιληφθεί ότι ρωτούσε και σε άλλες αναρτήσεις. Έγραψε ένα πάρα πολύ αιχμηρό σχόλιο και μου είπε: “Απαντάς μόνο στις φίρμες; Μετά μην αναρωτιέσαι γιατί χάνεις κόσμο! Και φίλους από ό,τι ξέρω του ίδιου καναλιού. Σε ρωτάμε τι απέγινε η Μπαλού! Τόσο δύσκολο να μας πεις;”.

Ήταν η πρώτη φορά που διαβάζοντάς το, απάντησα λίγο πριν έρθω στην εκπομπή, και τη ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον της… Ασχέτως αν μετά λύθηκε όλο αυτό, καταλαβαίνουμε πως μερικές φορές οι άνθρωποι συσσωρεύουν μια δυσαρέσκεια για πρόσωπα που νομίζουν πως πρέπει να είμαστε alert σε κάθε τι. Καταλαβαίνω πως ο κόσμος έχει αυτή την ανάγκη σύνδεσης, πολλές φορές όμως βγάζει μια κακία, η οποία δεν ξέρεις πώς σε επηρεάζει.

Και θα κλείσουμε λέγοντας για μία ακόμη φορά – όχι κουνώντας το δάχτυλο – πως καλό θα είναι να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε και πως το λέμε. Και κυρίως πώς κρίνουμε τους ανθρώπους από τα social media και την εικόνα που παρουσιάζουν» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.