Είναι εδώ και μέρες που ένας άνδρας στην περιοχή των Ζαρουχλείκων έχει προκαλέσει αναστάτωση, κυρίως στο γυναικείο φύλλο και στις νεαρές κοπέλες.

Πρόκειται, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί, για έναν νεαρό άνδρα κοντά στα 30, μελαχρινό, αλλά ανοικτό στο δέρμα που μιλάει άψογα τα ελληνικά και που κινείται σε διάφορες γειτονιές των Ζαρουχλείκων.

Ο άνδρας αυτός εμφανίζεται απότομα μπροστά στις νεαρές κοπέλες και τους δείχνει τα γεννητικά του όργανα, με αποτέλεσμα αυτές να τρομάζουν και να πανικοβάλλονται, φοβούμενες τα χειρότερα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μια κοπέλα που έπεσε θύμα του επιδειξία είχε σοκαριστεί και έκανε αρκετή ώρα για να συνέλθει, τρέχοντας μακριά, ενώ ο πανικός της ήταν εμφανής και αργότερα στην καταγγελία που έκανε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στους τελευταίους δύο μήνες έχουν υπάρξει πάνω από πέντε καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά στην περιοχή και όλα τα στοιχεία καταλήγουν στο συγκεκριμένο πρόσωπο ως δράστη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι επιδειξίες έχουν εμφανιστεί και σε άλλες περιοχές της Πάτρας το τελευταίο διάστημα όπως για παράδειγμα στο Βλατερό, στην Αγυιά ή ακόμα και στο κέντρο της πόλης.