Η Κατερίνα Στικούδη, με αφορμή τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, μίλησε στην Ελένη Καρμποντίνη και την εκπομπή «Όλα Γκουντ». Η εκρηκτική performer μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη και τα παιδικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχω αλλάξει πολύ από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου. Συνεχίζω να δουλεύω, να έχω τα χόμπι μου, απλά πλέον πρωταγωνιστής στη ζωή μου είναι ο μικρός μπέμπης, ο Βύρωνας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω στην άκρη τον μεγάλο μπέμπη (σ.σ. τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη).

Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ο Βαγγέλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Από την πρώτη μας χειραψία. Πολύ συνειδητά κράτησα την προσωπική μου ζωή και την εγκυμοσύνη μακριά από τα media. Ήθελα να τη ζήσω με πολύ δικούς μου ανθρώπους και όταν ένιωσα έτοιμη, το μοιράστηκα με όλον τον κόσμο» ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

Αναφορικά με τον γιο της και τον δύσκολο τοκετό, εξομολογήθηκε: «Το όνομα Βύρωνας, από μικρή το αγαπούσα πολύ. Πέρασαν τα χρόνια, γνώρισα τον Βαγγέλη και ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου 9 μήνες, όλα πήγαιναν πολύ καλά, μπορούσα μέχρι και να γυμνάζομαι. Ήρθε όμως ο τοκετός και με αποτελείωσε. Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με λυγίσει».