O Μάριος Αθανασίου κάθισε στον καναπέ του Dot κι εξήγησε γιατί πλέον στον δρόμο αντί να βρίζει απλώς χαμογελάει και γιατί αυτή τη στιγμή με τον γιο του λέει μόνο «καλημέρα, καλησπέρα». Περιέγραψε τι είναι αυτό που τον κάνει να νιώθει λίγο ντεμοντέ, ενώ εξομολογήθηκε γιατί η απουσία του πατέρα του ήταν το προσωπικό του στοίχημα για να τα καταφέρει καλύτερα από εκείνον.

«Είναι περίεργο από μόνο του, έχει κόντρες κι άγχη. Να είναι καλά και να μην πάθει τίποτα. Ήταν πολύ δύσκολα τότε γιατί δεν υπήρχαν παιδιά χωρισμένων γονιών. Ήμασταν μόνο δύο. Πολύ συγκεκριμένες παρέες, ήμασταν σαν γκέτο. Δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι μία μάνα είναι μόνη της» ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου για το γεγονός πως μεγάλωσε με τη μητέρα του.

«Αυτό έχει και μια αδικία, έναν κοινωνικό ρατσισμό, δυσκολίες. Μπορεί να αισθανόμουν μειονεκτικά με τη χαρά. Αν σου λείπει το μοντέλο της οικογένειας και το βλέπεις αλλού να γίνεται όμορφα, σε σφίγγει λίγο το στομάχι σου. Γιατί Πρωτοχρονιά να κάνετε μόνο δύο;» πρόσθεσε ο Μάριος Αθανασίου.