Έχει αυξηθεί σημαντικά σε καθημερινή βάση ο αριθμός των αυτοκινήτων που σταθμεύουν στο δημοτικό πάρκινγκ, κοντά στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, στο παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ, στην Πάτρα.

Πριν από μερικούς μήνες το πάρκινγκ παρόλο που είναι σε κοντινή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της Πάτρας, είχε ελάχιστα αυτοκίνητα που στάθμευαν. Οι περισσότεροι από τους οδηγούς στάθμευαν στον μώλο της Αγίου Νικολάου, γνωρίζοντας ότι το παρκάρισμα εκεί ήταν παράνομο.

Από τη στιγμή που εξομαλύνθηκε κάπως η κατάσταση στον μώλο και σταμάτησε να αποτελεί έναν τεράστιο υπαίθριο πάρκινγκ αυξήθηκαν και τα αυτοκίνητα στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ.

Ο χώρος βέβαια αυτός δεν μπορεί να λύσει από μόνος του το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης στην Πάτρα. Είναι ζήτημα να χωράνε 180 οχήματα εκεί. Όμως είναι μία ανάσα μπροστά στο τεράστιο θέμα που αντιμετωπίζει η Πάτρα με τις θέσεις στάθμευσης.

Για την ώρα πάντως το μεγάλο πρόβλημα των οδηγών και για αυτό το δημοτικό πάρκινγκ είναι ότι παραμένει αφύλακτος, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό των οχημάτων που σταθμεύουν εκεί είναι αυτοκίνητα που ανήκουν στους περίοικους. Όχι δηλαδή σε αυτούς που κατεβαίνουν στο κέντρο της Πάτρας και αφήνουν το όχημα τους εκεί για να κάνουν τις δουλειές τους.