Το «ντόμινο» τραγωδίας που προξένησε το μακελειό στο Τέξας δεν έχει τέλος, καθώς ο σύζυγός μίας εκ των δολοφονημένων δασκάλων πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Συγγενείς των νεκρών συντρόφων αποκάλυψαν ότι ο Τζο Γκαρσία, ο άντρας της άτυχης Ιρμα, που έπεσε νεκρή από τις σφαίρες του 18χρονου μακελάρη στο σχολείο του Ουβάλντε, δεν άντεξε την απώλεια, καθώς τον πρόδωσε η καρδιά του και άφησε την τελευταία του πνοή, την Πέμπτη.

«Πέθανε από ραγισμένη καρδιά»

Η Ντέμπρα Όστιν, ξαδέρφη της Ιρμα, μέσω μίας σελίδας δωρεών (GoFundMe) που δημιουργήθηκε μετά τη δολοφονία της άτυχης δασκάλας για να ενισχυθεί οικονομικά η οικογένεια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πραγματικά ότι ο Τζο πέθανε από ραγισμένη καρδιά και το να χάσει τον έρωτα της ζωής του για περισσότερα από 30 χρόνια ήταν υπερβολικό για να το αντέξει».

Ο Τζο Γκαρσία έκανε προετοιμασίες για την κηδεία της γυναίκας με την οποία ήταν μαζί από μαθητές γυμνασίου και ήταν σύζυγός του επί 24 χρόνια όταν κατέρρευσε εξαιτίας καρδιακής προσβολής και πέθανε χθες, εξήγησαν άλλοι συγγενείς στην εφημερίδα «New York Times».

Απ' τη μεριά του, ανιψιός του ζευγαριού έγραψε στο Twitter ότι ο θείος του πέθανε από «λύπη».

«Παρακαλώ προσευχηθείτε για την οικογένειά μας. Ο Θεός να μας λυπηθεί», τόνισε.