1Ο Rolling Stone Festival

Προσδεθείτε, απογειωνόμαστε

Ένα διεθνές περιοδικό θρύλος γιορτάζει την παρουσία του στην Ελλάδα
με ένα φεστιβάλ που αγκαλιάζει την εγχώρια σκηνή.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την υπογραφή του ιστορικού περιοδικού
Rolling Stone
το πρώτο Rolling Stone Festival μας καλεί στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή του φετινού καλοκαιριού.

Αλκίνοος Ιωαννίδης – Bloody Hawk
Πάτρα 28 Ιουνίου 2022
Royal Theatre

Ένα περιοδικό όπως το Rolling Stone, τόσο επιδραστικό για την ιστορία της μουσικής παγκοσμίως, δεν μπορεί παρά να γεννά ενδιαφέρουσες συνεργασίες και να προκαλεί αναπάντεχες συναντήσεις μουσικών.

Μια από τις πιο αναμενόμενες συνεργασίες έρχεται στην Πάτρα λοιπόν,
στις 28 Ιουνίου και μόνο εκπλήξεις μπορεί να μας επιφυλάσσει.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αποτελεί εκείνο το χαρακτηριστικό παράδειγμα καλλιτέχνη που δεν σταμάτησε ποτέ να πειραματίζεται, να εξελίσσεται, να πηγαίνει κόντρα αλλά συγρόνως τόσο μαζί με την εποχή του. Αγαπιέται από όλες τις γενιές του κοινού και αυτό καθόλου τυχαία, αφού επικοινωνεί με όλα τα εκφραστικά του μέσα και χαρίζει στο κοινό αυθεντικές εμπειρίες συγκίνησης τόσο στα live όσο και στις ηχογραφήσεις του. Τα τριάντα και πλέον χρόνια πορείας που μετρά έρχονται να επισφραγίσουν την επιτυχία του φεστιβάλ, σηματοδοτούν την επανένωσή του με όλα τα μέλη της μπάντας του και μας εγγυώνται μια ανάσα καλής μουσικής που τόσο έχουμε ανάγκη.

Ο Bloody Hawk, ένα από τα τρομερά παιδιά της σύγχρονης μουσικής σκηνής, έρχεται στο Φεστιβάλ του Rolling Stone για να μας υπενθυμίσει πως η τέχνη δεν σταματά ποτέ. Ο νεαρός που έχει εκπλήξει τους πάντες με την δημιουργικότητα και την απήχησή του στο κοινό, το αγόρι που ξεκίνησε από την Ξάνθη με εφόδιο την αγάπη και το πάθος για την hip hop σκηνή, αναμένεται να ξεσηκώσει τους φανατικούς και μη και να αποτελέσει το highlight μιας ούτως ή άλλως πολυαναμενόμενης βραδιάς.

Το Rolling Stone θα στήσει μουσικές γιορτές σε πολλές πόλεις, από τον Βορρά ως τον Νότο και από Δύση σε Ανατολή. Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα ανακοινώνονται οι στάσεις του μεγάλου φεστιβάλ ανά τη χώρα.

Προπώληση:
https://www.viva.gr/tickets/music/rollingstone-festival-on-tour-stipatra/