Ένα φρικτό περιστατικό όταν εύσωμοι άνδρες αποπειράθηκαν να απαγάγουν την 2 ετών κόρη τους σε ξενοδοχείο στην Αττάλεια στην Τουρκία, περιέγραψαν ένα ζευγάρι Βρετανών.

Το ζευγάρι των Βρετανών ισχυρίστηκε ότι τρεις φύλακες προσπάθησαν να αρπάξουν το μικρότερο παιδί τους από ένα τουρκικό θέρετρο.

Ο Dean Cremin και η σύντροφός του Sophie Dawes βρίσκονταν στο μπαρ με άλλους επισκέπτες στο ξενοδοχείο τους στην Αττάλεια της Τουρκίας, όταν έλαβε χώρα το υποτιθέμενο περιστατικό.

Το ζευγάρι λέει ότι η δίχρονη κόρη τους, Evie, καθόταν σε μια καρέκλα όταν δύο «μεγαλόσωμοι και εύσωμοι» άνδρες ήρθαν και «ξεκίνησαν φασαρία».

Η κυρία Dawes ισχυρίζεται ότι ένας τρίτος άνδρας έβαλε μια πετσέτα στο κεφάλι του παιδιού της και προσπάθησε να την απαγάγει, ενώ έφυγε τρέχοντας, αναφέρει η Sun.

Το ζευγάρι είπε ότι ο εφιάλτης τους τελείωσε μόνο όταν ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών τράβηξε την Evie στην άκρη, σε κοντινούς θάμνους.

Μιλώντας στον ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό RTE1, ο κ. Cremin θυμήθηκε: «Δεν ήξερα πού βρισκόταν - ούρλιαζα και φώναζα όταν είδα δύο Γερμανούς να βγαίνουν από έναν θάμνο, οι οποίοι στην πραγματικότητα είχαν πάρει την κόρη μου και την έκρυψαν για να την προφυλάξουν».

Ο κ. Cremin είπε ότι οι άνδρες που είχαν επιτεθεί αρχικά στην κόρη του, έκαναν μια δεύτερη απόπειρα όταν μπήκε σε ένα ασανσέρ με μια άλλη ομάδα παραθεριστών με τους οποίους το ζευγάρι είχε γίνει φίλος.

«Τρέξαμε κατευθείαν στο ασανσέρ και καθώς οι πόρτες ήταν έτοιμες να κλείσουν, οι άνδρες μας είδαν και έτρεξαν ξανά και προσπάθησαν να με τραβήξουν έξω ενώ κρατούσα τη δίχρονη κόρη μου», είπε.

«Προσπάθησαν να την πάρουν (την Evie) ξανά. Καθώς οι πόρτες έκλειναν, προσπάθησε να πιάσει το πόδι της».

Η κ. Dawes περιέγραψε τον εφιάλτη των διακοπών τους ως τη «χειρότερη νύχτα της ζωής μας» και μοιράστηκε μια προειδοποίηση στο Facebook, η οποία κοινοποιήθηκε περισσότερες από 60.000 φορές.