Η Καλόγρια όλα αυτά τα χρόνια είναι ταυτόσημη με ένα όνομα: Με το Sandhill, το κλασικό στέκι για τους καλοκαιρινούς μήνες για όλους εμάς που λατρεύουμε αυτή την μοναδική παραλία.

Μια παραλία που συνδυάζει τα πάντα και μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από ένα εξωτικό νησί, από έναν τόπο μακρινό που όμως βρίσκεται τόσο κοντά σε μας και αξίζει να απολαύσουμε αφού κάθε εξόρμηση προς την Καλόγρια είναι μία μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία που μένει.

Το Sandhill είναι το μαγαζί που αναδεικνύει στο μέγιστο βαθμό όλα αυτά τα στοιχεία που αγαπάμε στην μοναδική αυτή παραλία της Καλόγριας. Χρυσαφένια αμμουδιά, ζεστά και καθαρά νερά και ατέλειωτες ώρες για μπάνια και ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες του.


φωτο-tzamakospares

φωτο-tzamakospares

φωτο-worldbeauty905

φωτο-worldbeauty905

Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών του Sandhill, δίνοντας την ευκαιρία να απολαύσουμε καφέδες, ποτά και μοναδικά κοκτέιλ, δίπλα από το κύμα και την θάλασσα.

Ο χώρος του Sandhill είναι ένας επίγειος παράδεισος με την απέραντη αμμουδιά, με τα γαλαζοπράσινα νερά, μια μοναδική εμπειρία που κρύβεται σε μία απόμερη γωνία της απέραντης αυτής παραλίας και που όλοι είναι must να επισκεφτούμε τους καλοκαιρινούς μήνες.


φωτο-zikmaria

φωτο-zikmaria

φωτο-vasso_tsoulou

φωτο-vasso_tsoulou

Γιατί καλοκαίρι χωρίς Sandhill είναι άγευστο, είναι Καλόγρια χωρίς άμμο και φαγητό χωρίς αλάτι. Οπότε μη λογαριάσετε τα χιλιόμετρα, μη λογαριάσετε τα όποια εμπόδια στην πρόσβαση.

Ποιος σας είπε άλλωστε ότι ο δρόμος προς τον… παράδεισο είναι μια εύκολη υπόθεση. Κι το Sandhill είναι ένας παράδεισος που υπάρχει δίπλα μας! Ένας καλοκαιρινός παράδεισος που έχει ανοίξει τις πύλες του και μας περιμένει…


φωτο-therebels.dc

φωτο-therebels.dc

φωτο-tzamakospares

φωτο-tzamakospares