Ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 22χρόνια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, μίλησε για το πως έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες και να συνυπάρχουν τόσα χρόνια χωρίς εντάσεις.

«Η Βάσω είναι πιο δυναμική απ’ ότι είμαι εγώ και νομίζω ισορροπούμε μέσα σε αυτή τη σχέση οπότε όλα βαίνουν καλώς» είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης με τη Βασω Στασινού να τον συμπληρώνει,

«Ο Αντώνης έχει μια εσωτερική δύναμη που τη θαυμάζω πολύ. Εγώ μπορεί να φαίνομαι πολύ δυναμική αλλά είμαι βούτυρο στο ψωμί του. Ο Αντώνης έκανε πρωταθλητισμό άρα κάποιος στο σπίτι έπρεπε να κρατήσει την οργάνωση του σπιτιού, το μεγάλωμα των παιδιών. Ούτε ο Αντώνης αισθανόταν ενοχές ούτε εγώ καταπιεσμένη. Έπρεπε να στηρίξω τον άντρα μου, το άλλο μου μισό».

Για την περίοδο που σταμάτησε τον πρωταθλητισμό, ο Αντώνης Νικοπολίδης ανέφερε, «Ήταν πολύ δύσκολη η προσαρμογή μου στο σπίτι όταν σταμάτησα τον πρωταθλητισμό. Ήταν μια δύσκολη εποχή με εντάσεις αλλά επειδή είχαμε μια κοινή λογική, από ένα σημείο και μετά άρχισα και εγώ να συνεισφέρω στο σπίτι με τον τρόπο μου και νομίζω ότι αυτό ήταν ιδανικό και για τη σχέση μας. Μιλάμε συνέχεια για την οικογένεια αλλά το πιο σημαντικό νομίζω είναι η προσωπική μας σχέση. Από εκεί αντλούμε δύναμη και συνεχίζουμε».

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι υπάρχει ένας μεγάλος αλληλοθαυμασμός… Ο πρώτος γιος τερματοφύλακς, ο δεύτερος γιος τερματοφύλακας. Η κόρη μας ευτυχώς ασχολείται με τον στίβο γιατί η προσπάθεια με το μπάσκετ που την πήγαμε δεν πήγε και πολύ καλά» είπε με τη σειρά της η Βάσω Στασινού.

Στην συνέχεια, ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε και για την κατάκτηση του Euro με την Εθνική Ελλάδος το 2004.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε επιστρέφοντας από το Euro ήταν το πως θα διαχειριστούμε τη νίκη γιατί ήταν τέτοιο το μέγεθος της επιτυχίας που πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο να κυκλοφορήσεις και το πως θα συμπεριφερθείς. Πιστεύω τα κατάφερα. Αν κάποια στιγμή δεν ήμουν τόσο ευγενικός, συγγνώμη πραγματικά» είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Βάσω Στασινού ρωτήθηκε και για το πως αντιμετώπιζε η ίδια τον τίτλο “Ο George Clooney της Ελλάδας” που είχαν αποδώσει τα Μέσα στον σύζυγό της

«Εγώ το βίωνα πάρα πολύ ωραία. Ήμουν πολύ περήφανη. Δε ζήλευα. Ίσως ζήλεψα μια – δυο φορές όταν ξεπεράσανε τα όρια γιατί δε μου αρέσει να νιώθω αόρατη. Πρέπει να καταλαβαίνεις και να ξέρεις ότι είναι και η γυναίκα του δίπλα, δεν είναι μόνος του» ανέφερε.

Όσο για την πρόταση γάμου στη σύζυγό του, ο Αντώνης Νικοπολίδης αποκάλυψε, «Η Βάσω κάποια στιγμή στη σχέση μας μου δήλωσε ότι αν μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία δεν της έχω κάνει πρόταση γάμου θα έχουμε χωρίσει. Της την έκανε ακριβώς εκείνη την ημερομηνία».

Το ρομαντικό και ο Αντώνης έχουν τσακωθεί.