Όσα χρόνια και αν περάσουν, στην Πάτρα κάποιες ιεροτελεστίες δεν σταματούν ποτέ, κυρίως αυτές που συνδέονται με τη διασκέδαση...

Όταν ο καιρός για παράδειγμα "φορά τα καλοκαιρινά" του η θάλασσα λειτουργεί ως "μαγνήτης", ώστε οι βραδιές μας να μετατραπούν αυτόματα σε μοναδικές εμπειρίες. Προσεγγίζοντας έτσι το "μείγμα" Πάτρα - θάλασσα, το μυαλό αναπόφευκτα πάει στο Ρίο, το μέρος όπου έχει γράψει τη δική του ιστορία με τις επιλογές που προσφέρει.

Ανάμεσα σε αυτές, συγκαταλέγεται μια με επιρροές που τείνουν θα έλεγε κανείς προς τις Μπαχάμες και τα Μπαρμπάντος, όντας η αφορμή και φέτος να ξεχάσουμε όσα ξέραμε, καθώς ο τρόπος με τον οποίο έχει δημιουργηθεί μεταφέρει νοητά τους θαμώνες σε μέρη… τροπικά.

Για το «Maolou» ο λόγος (M. Aλεξάνδρου 5), το οποίο συστήνεται για μια ακόμα καλοκαιρινή σεζόν ως ένα έθνικ εστιατόριο, με μοντέρνα κουζίνα με φρέσκες και ποιοτικές προτάσεις που θα εκπλήξουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, μιας και βάση τους θα έχουν τη μεσογειακή κουζίνα. Τα πιάτα αυτής, θα επιμελείται ο σεφ Pier Luigi, γνωστός για τις ιδιαίτερες γευστικές του δημιουργίες.


Σε ένα χώρο όπου το πράσινο κυριαρχεί, καθώς έχει δοθεί έμφαση στον κήπο όπου αποτελεί και το "ατού" της επιχείρησης, ο φωτισμός προσφέρει μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και τα άνετα τραπεζοκαθίσματα δίνουν την οικία αίσθηση που αναζητούν άπαντες, με το «Maolou» έτσι δίχως δεύτερη σκέψη να αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια στο Ρίο.

Παράλληλα, στο μενού συγκαταλέγονται ευφάνταστα και κλασικά κοκτέιλς όπου όμοια τους δεν θα έχετε ξαναδοκιμάσει ενώ μια πλούσια γκάμα από δροσερά ποτά συμπληρώνει τις επιλογές του «Maolou».


Με την αρχή έτσι για κάθε σεζόν να είναι το ήμισυ του παντός, το πιο εξωτικό μέρος της πιο δροσερής πλευράς της πόλης, διοργανώνει το opening του την Πέμπτη (26/5) στις 8 μ.μ., σε μια βραδιά που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Σε αυτό θα βάλουν το… λιθαράκι τους οι dj’s Νίκος Διαμαντόπουλος και Andy Es, δημιουργώντας το κατάλληλο μουσικό σκηνικό ώστε η 26η Μαΐου να αποτελέσει μια νύχτα ορόσημο για το καλοκαίρι που θα ακολουθήσει, γράφοντας το κεφάλαιο της διασκέδασης με έντονα γράμματα. Τηλέφωνο κρατήσεων 6908357121.

Be there!