Στα πλαίσια των επαφών του νέου Δ.Σ. του ΣΚΕΑΝΑ με τους φορείς της πόλης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχο κ. Θεόδωρο Τσάτσαρη. Εκ μέρους του ΣΚΕΑΝΑ παρευρέθηκε ο πρόεδρος, κ. Τάσος Γιατράς, ο γεν. γραμματέας, κ. Τάκης Ματθαιόπουλος και το μέλος, κ. Γιώργος Θεοφανόπουλος.

Εκτός από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης, τέθηκαν σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και χρήζουν άμεσης παρέμβασης, με τον Ταξίαρχο να είναι απόλυτα ενήμερος, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε και την έντονη διάθεση για συνεργασία και συνεννόηση, έτσι ώστε επιτευχθεί η καλύτερη και απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης στα πλαίσια φυσικά πάντα του νόμου και του σεβασμού προς την πόλη και τους κατοίκους της.

Οι εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ με την ευκαιρία συνεχάρησαν τον Ταξίαρχο για τα νέα του καθήκοντα, τα οποία ανέλαβε πριν λίγο καιρό και ευχαρίστησαν το Σώμα για την μέχρι τώρα συνεργασία.

Κοινή πεποίθηση των δύο πλευρών είναι το ότι μέσα από την συνεννόηση και την διάθεση συνεργασίας η αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι πάντοτε πιο ομαλή.