Βραδυφλεγής βόμβα η γραμμή του ΟΣΕ στην Πάτρα, καθώς σε πολλά σημεία δεν έχει καθαριστεί από την πυκνή βλάστηση. Η φωτιά σε οικοπεδική έκταση στη Μέση Αγυιά, ανέδειξε τον άμεσο κίνδυνο από τα ακαθάριστα οικόπεδα. 

Η έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι όμως μόνο οικόπεδα που δεν έχουν καθαριστεί και κινδυνεύουν να γίνουν στάχτη; 

Φυσικά και όχι. Μια ματιά στις γραμμές του ΟΣΕ στην οδό Αθηνών, αρκεί για να διαπιστώσει ο καθένας ότι οι γραμμές του τρένου, δεξιά και αριστερά έχουν μετατραπεί σε... ζούγκλα! 


Πυκνή βλάστηση, ξερά χόρτα ακόμα και ολόκληρα δέντρα έχουν φυτρώσει, με αποτέλεσμα μια σπίθα, να μπορεί να προκαλέσει καταστροφή. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, τα τμήματα δεξιά και αριστερά της γραμμής, δεν έχουν καθαριστεί, ενώ συχνή ειναι η εμφάνιση τρωκτικών και φιδιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι η βλάστηση έχει φουντώσει τόσο πολύ που πλέον εχει περάσει την περίφραξη των γραμμων και έχει βγει στον στενό δρόμο, κάνοντας τα πράγματα ακόμα ποιο δύσκολα, όταν διασταυρώνονται δύο αυτοκίνητα.