Με μεγάλη επιτυχία και με την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων, με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Πατρών, της Δημοτικής και της Περιφερειακής Αρχής και της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κάτω Αχαΐα και τα Καλάβρυτα.

"Αντίστοιχα, με υψηλά ποσοστά συμμετοχής, ακόμη και  με καθολικό κλείσιμο καταστημάτων πραγματοποιήθηκε η 4ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε ο Σύλλογος Εργαζομένων στις υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ), απέναντι στο επικείμενο κλείσιμο 4 υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς στο Ν. Αχαΐας αλλά και δεκάδων άλλων σε όλη την Ελλάδα,

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας στην εργασία.

Αντιδρούμε στα συνεχή αποτυχημένα businessplans που έχουν ως πρώτιστο στόχο την συνεχή συρρίκνωση του Δικτύου των καταστημάτων,  και την περαιτέρω απομείωση του αριθμού των εργαζομένων.

Στηρίζουμε την φωνή απόγνωσης των τοπικών κοινωνιών για ανοικτά τραπεζικά καταστήματα στην υπηρεσία των πολιτών, μικρών  και μεγάλων επιχειρήσεων και  κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.", αναφέρει ανακοίνωση.