ΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣΣΟΣ
Ζωντανή Παρουσίαση Δίσκου “Για Μια Θέση Στον Ήλιο” & Αναδρομή Στη Δισκογραφία
Σάββατο 11 Ιουνίου 2022
Frida Bar & Live Stage - Γεροκωστοπούλου 59
Support Acts : still.vi, λόγου χάριν
On Decks : Dj Micro, Sumo Beats
Special Guests : Twinsanity
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Προπώληση ηλεκτρονικά στο Viva.gr
και στα Frida και Ουλαλούμ
= = = = = = = = = = = = = = = = = =
Για τον Ραμμένο Άσσο, η εκκίνησή σαν MC ουσιαστικά έγινε το 2015, όταν, έπειτα από κάποια singles, αποφάσισε να βγάλει την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο "Μεθυσμένη Πόλη".
Έναν χρόνο μετά, επανέρχεται με το πρώτο του LP με τίτλο Mauve ενώ λίγες μέρες έπειτα, κυκλοφορεί το κομμάτι "Σε Πόλεμο", ένα κομμάτι που έμελλε να ταξιδέψει πολύ πιο μακριά απ' όσο πίστευε στην αρχή.
Έτος 2017. Νέος δίσκος με τίτλο "Κύκλος" και "Σε Πόλεμο ΙΙ" λίγο καιρό μετά. Solo κομμάτια / συμμετοχές / lives σε Αθήνα και επαρχία έρχονται το ένα μετά το άλλο για να κλείσει το κεφάλαιο με το "Καταραμμένος" τον Σεπτέμβριο του 2018.
Την επόμενη χρονιά, ο Ραμμένος, μπαίνει στο studio με σκοπό να βγάλει την πιο ουσιαστική δουλειά του ως τότε...και το κάνει. 6 Απριλίου του 2020, σε συνεργασία με την Bashment Records κυκλοφορεί το "Νόσος Του Ρεαλισμού" σε παραγωγές Sumo και Wise με συμμετοχές Ταφ Λάθος, Ζωγράφου, Dj Micro και Sativa ο οποίος αναλαμβάνει και τη συνολική επιμέλεια του δίσκου στο Black Spot Studio. Ένα LP το οποίο παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας, έτυχε πολύ μεγάλης αποδοχής και ήδη μνημονεύεται σαν μία εκ των κορυφαίων κυκλοφοριών εκείνης της χρονιάς. Ένας δίσκος που λόγω υγειονομικών περιορισμών, δεν είχε την ευκαιρία να παρουσιαστεί ζωντανά, οπότε πολλά από τα κομμάτια του θα παρουσιαστούν στο συγκεκριμένο Live.
2 Χρόνια, μερικές Καραντίνες και μερικά Singles μετά, ήρθε η ώρα για το “Για Μια Θέση Στον ήλιο”.
Beats και Μίξη ήχου εξ’ ολοκλήρου από τον Sumo, Mastering από τον λόγου χάριν.
Συμμετοχές – spoken word : still vi / raps : λόγου χάριν.
Ο Δίσκος θα παρουσιαστεί ζωντανά στις 11 Ιουνίου, μαζί με τα Highlights της Δισκογραφίας του Ραμμένου Άσσου.