Συστατικά

1/2 κικό αλεύρι
250 ml νερό
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ.. αλάτι
5 κ.σ. μέλι
ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

Ρίχνετε νερό σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτεις το αλάτι, τη ζάχαρη και το αλεύρι αφού προηγουμένως το έχεις κοσκινίσει
Ανακατεύεις πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές και παχύρευστο μείγμα
Βάζεις το λάδι σε ένα τηγάνι και περιμένεις να κάψει
Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνεις μείγμα και το βάζεις προσεχτικά στο λάδι
Συνεχίζεις τη διαδικασία μέχρι να γεμίσει το τηγάνι αφήνοντας απόσταση μεταξύ της κάθε τηγανίτας
Μόλις πάρουν χρώμα τις βγάζεις και τις τοποθετείς πάνω σε απορροφητικό χαρτί
Αφού τηγανίσεις όλο το μείγμα τις βάζεις σε ένα γυάλινο μπολ και ρίχνεις το μέλι

Πηγή: tlife.gr