Συνελήφθησαν, προχθές αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι αφαίρεσαν ένα σταθμευμένο ηλεκτρικό πατίνι αξίας 1.100 ευρώ. Σε σωματικές έρευνες που διενεργήθηκαν στους άνδρες βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 92 ναρκωτικά δισκία, που κατείχαν χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Συνελήφθησαν, χθες και σήμερα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρία άτομα, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 3,3 γραμμάρια κάνναβης, 2,2 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ εξιχνιάσθηκε και μια κλοπή κινητού τηλεφώνου.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Κατακόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16,1 γραμμάρια κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μίγμα καπνού κάνναβης.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή & παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή σε δεδομένα σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε με ημεδαπή γυναίκα, και με το πρόσχημα ότι θέλει να πραγματοποιήσει κράτηση σε ξενοδοχείο της, κατάφερε και της απέσπασε προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης σε ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό και της αφαίρεσε, το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ.