Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είχε καλεσμένο ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή του, όπου και συζήτησαν για το Survivor, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ αλλά και τις σχέσεις που κρατά ο δημοσιογράφος με τις πρώην του.

Μιλώντας στο «After Dark» το βράδυ της Παρασκευής, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφέρθηκε και στην Έλενα Κώνστα, με την οποία ήταν ζευγάρι στο παρελθόν. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι όταν βγήκε από το Survivor, ειπώθηκαν κάποια πράγματα μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Με την Έλενα Κώνστα ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια. Έχουμε χωρίσει τα τελευταία δυο χρόνια. Έχουμε μια ιδανική σχέση. Με έναν άνθρωπο που έχει αγαπηθεί δεν είναι ωραίο να χαλάνε τα πράγματα. Δε μου αρέσει να χαλάνε άσχημα τα πράγματα στη ζωή μου. Είχα έρθει και κοντά με τους γονείς της. Η Έλενα με βοήθησε πάρα πολύ όσο ήμουν στο Survivor γιατί μου πρόσεχε τις γάτες. Είναι καλό που ήταν και ένας άνθρωπος που τις ήξερε. Βγαίνοντας από το Survivor είχαμε κάποια σκηνικά, της είπα ότι 1-2 πράγματα θα μπορούσαν να μην έχουν ειπωθεί αλλά όλα καλά. Η Στεφανία δυσκολεύτηκε αρκετά με όλο αυτό και έφταιξα εγώ σε αυτό. Ήταν δική μου ευθύνη όλο αυτό που έγινε».

Είναι χαρακτηριστικό, το σχόλιιο που έκανε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στο ριάλιτι επιβίωσης: «Έχω γράψει ότι είναι σίχαμα, ελεεινός, ψεύτης και ανήθικος και θα τις έλεγα και μπροστά του. Κάνει τη δουλειά του παιχνιδιού, προσφέρει γέλιο ρίχνοντας το επίπεδο του παιχνιδιού. Έχει πει πολύ άσχημα πράγματα για τον Άρη που μπροστά του δεν τολμά να τα πει».