Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά, τη νύχτα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «After Dark» μαζί με τον Κωστή Σαββιδάκη στο OPEN. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που ρίχνει αυλαία το προσεχές διάστημα.

Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει γίνει ιδανική επιλογή στους ρόλους για τη σειρά. Ακόμα και οι guest ρόλοι που έρχονται, ακόμα και μικρά για δύο, τρία ή δέκα επεισόδια, είναι πραγματικά για αυτό το πράγμα. Ότι έχει έρθει δηλαδή».

«Προσωπικά δεν την περίμενα την επιτυχία της σειράς. Όχι τόσο μεγάλη τουλάχιστον. Νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη επιτυχία των Άγριων Μελισσών είναι η επιστροφή της μυθοπλασίας στην τηλεόραση. Ακόμα και από το ότι έχουν βγει κάποιοι ηθοποιοί που δεν τους ήξερε κανένας επειδή έκαναν μόνο θέατρο, ή οτιδήποτε άλλο, νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία των Άγριων Μελισσών είναι αυτή. Ότι άλλαξε δηλαδή το τηλεοπτικό τοπίο σε σχέση με την μυθοπλασία. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία».

«Βέβαια και έχω ζηλέψει άλλον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες. Με την έννοια ποιος ρόλος θα μου άρεσε και θα ήθελα να κάνω αν δεν έκανα τον καφετζή. Θα έκανα τον ρόλο του Μελέτη. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτός ο ρόλος για μένα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που κάνει ο Γιώργος Γεροντιδάκης, το παιδί έχει κάνει εκληκτική δουλειά αλλά έχει πολλά θέματα αυτός ο ρόλος και για αυτό μου αρέσει. Είναι μεγάλη πρόκληση στη δουλειά μας να κάνεις τέτοιους ρόλους» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.