Πλοκή
Ο πρωταγωνιστής μας Izuku “Deku” Midoriya μαζί με τους συμμαθητές του από την τάξη 1-Α του UA, έχουν επιλεχτεί για να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα προστασίας του νησιού Nabu. Εκεί θα μπορέσουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους σε καθημερινές ηρωικές δραστηριότητες. Οι μαθητές είναι στη διάθεση όλων των ευγενικών κατοίκων του νησιού και τους βοηθούν να λύσουν τα προβλήματα τους και να κάνουν τις δουλειές τους. Καθώς είναι ένα ήρεμο ειρηνικό νησί, όλα φαίνονται να κυλάνε ομαλά. Όμως, κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας νέος Κακός. Αυτός απειλεί να βάλει το κουράγιο των μαθητών σε δοκιμασία, κάνοντας τους να φτάσουν στα όρια των ικανοτήτων τους.
Ο ανελέητος κακός με όνομα Nine, βρίσκεται στην αναζήτηση ενός συγκεκριμένου “Quirk”, το οποίο χρειάζεται για να βάλει σε δράση τα διαβολικά σχέδια του. Σκοπός του είναι η δημιουργία μιας κοινωνίας μόνο για όσους έχουν τα δυνατότερα Quirks, ώστε να γίνουν ηγέτες όλου του κόσμου. Καθώς εξαπολύει την επίθεση του στο νησί Nabu, βάζει όλους τους κατοίκους σε κίνδυνο. Έτσι, η πρώτη προτεραιότητα των μαθητών μας είναι να τους προστατεύσουν. Ταυτόχρονα όμως, πρέπει να παλέψουν με τον αδίστακτο Nine και την συμμορία του. Η στρατηγική των ηρώων μας φαινόταν άτρωτη, μέχρι που ένα νεαρό αγόρι με όνομα Katsuma Shimano, που είχε γίνει φίλος με τον Deku, μπαίνει σε άμεσο κίνδυνο. Έχοντας πολλά μέτωπα μπροστά τους, η ομάδα των ηρώων μας πρέπει να καταστρώσει ένα σχέδιο για να σιγουρέψει την ασφάλια, όχι μόνο του νεαρού αγοριού, αλλά και ολόκληρου του νησιού.
Θα τα καταφέρει όμως η ομάδα μας στον στόχο αυτό; Θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην απίστευτη δύναμη του Nine; Θα καταφέρουν να δουν το φως της ημέρας φέρνοντας την νίκη; Ή θα μείνουν παγιδευμένοι σε μια απελπισμένη κατάσταση ήττας;