Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε πριν δυο ημέρες ότι ο Στάθης Σχίζας από το Survivor είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα, στην εκπομπή πρόβαλαν και το απόσπασμα από το επεισόδιo, όπου ο Σπύρος Μαρτίκας επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου!

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από την Δήμητρα Αλεξανδράκη να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε να μιλήσει για την Βρισηίδα Ανδριώτου. Να σου θυμίσουμε πως το μοντέλο ήταν κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη και τα «έσπασαν», με συνέπεια η Δήμητρα από σεβασμό προς τη φίλη της να μην θέλει να αναφερθεί καθόλου στην παίκτρια του Survivor.

«Ειλικρινά αν μου επιτρέπεται δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ καθόλου για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν θέλω καθόλου να μιλήσω για αυτό. Συγγνώμη ρε παιδιά μου φαίνεται καραγκιοζιλίκι όλο αυτό. Δεν θέλω να το σχολιάσω, είναι αντιαισθητικό. Δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, αλήθεια. Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν έχει να κάνει με την Ιωάννα» τόνισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.