Η διεθνής άσκηση του "Tiger Meet" στο αεροδρόμιο του Αράξου και στην 116 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας έληξε, με τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτή να δίνουν ραντεβού για την νέα χρονιά.

Η άσκηση φέτος έγινε υπό την διοργάνωση της Πολεμικής Μοίρας 335 της 116 Πτέρυγας Μάχης και οι τίγρεις των χωρών του ΝΑΤΟ είχαν μια ακόμα σημαντική εμπειρία που σίγουρα τους έδωσε πολλά και τους βοήθησε στο να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο στις πτήσεις τους με τα μαχητικά αεροσκάφη.

Για τον κόσμο πάντως αλησμόνητο θα μείνει το Airshow που έκαναν οι χώρες που συμμετείχαν στην άσκηση την περασμένη Κυριακή στις 15 Μαΐου όταν άνοιξαν οι πύλες της 116 Πτέρυγα Μάχης, στον Άραξο.

Η εναέρια επίδειξη ήταν εκπληκτική σύμφωνα με όσους την είδαν από κοντά και από αυτήν δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα μέλη της Αερολέσχης Πατρών (Patras Aeroclub) που ήταν εκεί με τον φωτογραφικό τους φακό και θαύμασαν αυτό το εκπληκτικό airshow από τους τίγρεις.

Δείτε φωτογραφίες από το Tiger Meet Show του Πέτρου Ρικά (χειριστής της Αερολέσχης Πατρών) που ανέβηκαν στην σελίδα Patras Aeroclub.