Μία αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη και μίλησε για τη ζώη της, την καριέρα της, αλλά και τις συνεργασίες που λάτρεψε.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στον Μίμη Πλέσσα, που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που την ξεχώρισε.

«Στα 11 μου πήγα στα ταλέντα του Οικονομίδη και στο πιάνο ήταν ο Μίμης Πλέσσας. Με φώναξε ο Μίμης να πω το τραγούδι μου και του ζήτησα να πω το "Έκλαψα Χθες" κι εκείνος χάρηκε, γιατί ήταν δικό του τραγούδι. Ανέβηκα σε σκαμπό για να τραγουδήσω, γιατί ο προηγούμενος ήταν ψηλός και δεν είχαν κατεβάσει το μικρόφωνο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Το 1975 στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τραγούδησα μαζί με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Παρακολουθούσα όλες τις γυναίκες που ήταν μαζί του και ζήλευα. Περάσαμε ωραία χρόνια μαζί με τον Ρόμπερτ, αλλά υπήρξε φθορά στη σχέση μας και τελείωσε».

Όσο για την καριέρα της στην Ιαπωνία, η Μπέσσυ Αργυράκη δήλωσε: «Όταν ξεκίνησε, δεν είχα συνειδητοποιήσει όλο αυτό που συνέβαινε. Έκανα μέσα σε 5 μέρες δίσκο στην Ιαπωνία. Έκαναν μέχρι και σίριαλ για να με συμπεριλάβουν μέσα. Οι Γιαπωνέζοι έλεγαν σε όλα ναι, αλλά στο τέλος δεν έκαναν αυτά που ζητούσα».

Για τη συμμετοχή της στη Eurovision, η Μπέσσυ Αργυράκη ανέφερε πως κατά τη δική της άποψη, θα μπορούσε να είχε βγει πρώτη. «Άρεσε πολύ το "μάθημα σολφέζ", θα μπορούσαμε να είχαμε βγει πρώτοι», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της. Όπως είπε, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας.

«Με τον άντρα μου ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, είδα την οδοντοστοιχία του και ρώτησα την Έφη Σαρρή που μας γνώρισε αν είναι αληθινή. Τον ζήλευα πολύ στην αρχή. Είναι γυναικολόγος και μου είχε δημιουργήσει ένα άγχος τα πρώτα χρόνια», δήλωσε κλείνοντας.