Διασωληνωμένη μεταφέρθηκε από το Βενιζέλειο στο ΠΑΓΝΗ μια 45χρονη γυναίκα στην Κρήτη η οποία έπεσε στο κενό από ύψος εννέα μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cretapost.gr, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως σοβαρή και πλέον νοσηλεύεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Το χρονικό του ατυχήματος στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 45χρονη έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο κενό καταλήγοντας στον κοινόχρηστο χώρο του κτιρίου. Αρχικά οι διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν την γυναίκα στο Βενιζέλειο, το οποίο εφημέρευε, ωστόσο στη συνέχεια οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου έκριναν ως κατεπείγουσα την διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης (ΠΑΓΝΗ).

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης (17/5) στη συνοικία της Χρυσοπηγής, στο Ηράκλειο, με τους ιατρούς να διαπιστώνουν εξ αρχής τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη από την πτώση αφού έφερε σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία διεξάγει σχετική προανάκριση ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια που οδήγησαν την 45χρονη στο κενό με αποτέλεσμα πλέον να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.