Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Νίκος Παπαϊωάννου παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη.

Ο «Ιταλός», όπως τον φώναζαν οι συμπαίκτες του μίλησε στην εκπομπή «[email protected]» και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τον μαγειρικό διαγωνισμό, αλλα και τους συμπαίκτες του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε φυσικά, στον «Μπόμπενα». «Ο Δημήτρης είναι γενικά, παρεξηγημένο παιδί. Είναι από αυτούς που είτε θα τους συμπαθήσεις πολύ, είτε δεν θα τους συμπαθήσεις καθόλου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που συμπαθώ όλο τον κόσμο, οπότε είμαι κομπλέ. Εμένα μου φερόταν τέλεια, οπότε θα μιλήσω κι εγώ τέλεια για εκείνον», πρόσθεσε.

Όσο για τις εντάσεις μέσα στο σπίτι του MasterChef, ο Νίκος Παπαϊωάννου είπε χαρακτηριστικά: «Να σου πω την αλήθεια, όταν τα έβλεπα αυτά τα πράγματα, τα έπαιρνα πολύ θετικά, γελούσα. Έβλεπα άλλο σίριαλ, ήμουν σε μία γωνία και τους παρακολουθούσα όλους. Είναι ανάλογα το πώς το παίρνει ο καθένας, πώς είναι ο χαρακτήρας του».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σύζυγό του και αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που του είπε, όταν επέστρεψε στην Ιταλία. «Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι χρειάζομαι λίγες διακοπές», δήλωσε χαρακτηριστικά.