Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν ο Δημήτρης Παπανικολάου. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μίλησε και για την ανάρτηση που έκανε, σχετικά με το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη τη βραδιά του τελικού της Eurovision.

«Συντριπτικά ο κόσμος συμφώνησε μαζί μου. Σε καμία περίπτωση δεν τα βάζω με τον κύριο Καπουτζίδη, αντίθετα, είμαι μαζί του. Κάτι δεν μου άρεσε στο μήνυμα που περνούσε, που δεν περιελάμβανε όλη την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ και πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου ομοφυλόφιλο για να ρωτήσω σχετικά.

Πρέπει να χρησιμοποιούμε την αναγνωρισιμότητά μας για να τους βοηθάμε όλους κι όχι μόνο τον εαυτό μας. Δεν είμαι εναντίον του, το λέω για να μην παρεξηγηθώ. Μακάρι να τον συναντήσω και μια μέρα και να τον βοηθήσω στο μήνυμα που θέλει να περάσει. Φοβάμαι μην “κάψει” το μήνυμα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου είπε στη συνέχεια: «Αν με καλέσουν να σχολιάσω έναν αγώνα μπάσκετ και προχθές με έχει βρίσει κάποιος στα social media, μπορώ εγώ να διακόψω τον αγώνα μπάσκετ και να πω κάτι προσωπικό; Νομίζω θα είναι λάθος γιατί ο τηλεθεατής επέλεξε εκείνη τη στιγμή να διασκεδάσει βλέποντας μπάσκετ. Νομίζω ότι ήταν λάθος το timing».