Σπύρος Μπιμπίλας και Αλέξης Κούγιας βρίσκονται σε συνεχή κόντρα δίχως τέλος. Μιλώντας στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη, ο ηθοποιός περιέγραψε το περιστατικό που συνέβη όταν συναντήθηκαν στα δικαστήρια.

«Του είπα καλημέρα σας στον πληθυντικό κι εκείνος στον ενικό, ως μη όφειλε, άρχισε να με βρίζει, αμόρφωτε, καραγκιόζη… Του είπα πώς λέτε αμόρφωτε έναν άνθρωπο που έχει σπουδάσει ακριβώς το ίδιο με εσάς.. Ήταν ολιγόλεπτο αλλά τόσο έντονο, μπροστά σε τόσους ανθρώπους. Έφυγα υβριζόμενος. Είναι για γέλια. Ας κάνει ό,τι θέλει, υπάρχουν τα δικαστήρια που καταλαβαίνουν. Εγώ νομίζω ότι ο κ. Κούγιας προσπαθείς να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, χτυπώντας έναν αθώο άνθρωπο όπως είμαι εγώ. Με έχει στοχοποιήσει χωρίς κανέναν απολύτως λόγο», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με τη σειρά του, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε τα εξής: «Είναι ψέμα και ακραία συκοφαντία ότι άφησα υπονοούμενο για τον Μάνο Χατζιδάκι. Υιός δεν υπάρχει, ο υιός λέγεται Θεοφανόπουλος και υιοθετήθηκε από τον Μάνο Χατζιδάκι λίγο πριν πεθάνει υποθέτω για κληρονομικούς και μόνο λόγους. Οι δηλώσεις όμως που έκανε ο Κραουνάκης, ο Μπιμπίλας και ο γιος του ο Θεοφανόπουλος εμένα θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου και σίγουρα θα λογοδοτήσουν».