Μια παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα του FisherRobert, γραμμένο σαν παραμύθι με θέμα του το ταξίδι ενός Ιππότη, καλού και ευγενικού μα πάνω απ’ όλα στοργικού, που εξελίσσεται σε μια διαδικασίααυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.
Γιατί δεν αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να αγαπήσει,
να αγαπηθεί, να δεθεί και να δοθεί;
Η Πανοπλία του Ιππότη, βαριά και «Σκουριασμένη», έχει γίνει πλέον αφόρητη. Γιατί είναι φτιαγμένη από τον φόβο του πόνου, την άρνηση να αγαπήσει και να αγαπηθεί, να δοθεί και να δεθεί και γενικότερα την προσπάθεια να κρατήσει μακριά ό,τι τον πληγώνει, να αποφύγει τελικά κάθε πιεστική σκέψη. Για να ελαφρύνει το βάρος, αποφασίζει να ανακαλύψει τις αιτίες. Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι γνώσης που αναδεικνύει τον βασικό κανόνα της ζωής, αυτόν που είχε ξεχάσει… Να ακούς και να αισθάνεσαι τον εαυτό σου και τους γύρω σου…!
Μέσα από το ταξίδι του Ιππότη, μας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, να ανασάνουμε, να ελευθερωθούμε και να γελάσουμε πλατιά και ανοιχτόκαρδα με την αθωότητα και την αλήθεια ενός παιδιού. Να αναζητήσουμε μια διέξοδο από τους φόβους, τις αγωνίες και τη μοναξιά μας. Να πετάξουμε τις «σκουριασμένες» πανοπλίες μας, γιατί τελικά δεν μας προστατεύουν, αλλά μας βαραίνουν.
Ο «Ιππότης με τη Σκουριασμένη Πανοπλία» είναι μια παιδική παράσταση με στοιχεία όπερας για μικρούς αλλά και μεγάλους θεατές. Βασικά συστατικά της είναι το χιούμορ, η φαντασία, το παιχνίδι, η μουσική, ο χορός, το κέφι και τα διαδραστικά σκηνικά, που μεταφέρουν τους θεατές σε έναν παραμυθένιο κόσμο…!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Συγγραφέας: RobertFischer
Διασκευή - Μετάφραση: Νάνσυ Χριστοπούλου
Σκηνοθεσία: Ελένη Καραμούζη
Σκηνογραφία -Κοστούμια: Πάρης Λαλιώτης
Φωτισμοί -Ήχος: Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος
Πρωτότυπη μουσική: Άρης Βασιλείου
Ηθοποιοί:Έφη Κεραμίδα,Μαριάννα Κατσιβαρδά, Αναστασία Τσιλικιώτου, Γιώργος Σώλος
Παραγωγή: θέατρο «όροφως»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μέρες & ώρες παραστάσεων:
Σάββατο 21 Μαΐου, στις 18:00
Κυριακή 22 Μαΐου, στις 17:30

Εισιτήρια: ενήλικες10€, παιδικό8€, ομαδικό για σχολεία6€

Προπώληση: ticketservices.gr και στο ταμείο του θεάτρου

Κρατήσεις - πληροφορίες: 2611 810 983, 6939835990

Για παιδιά κάθε ηλικίας…!