Το δεύτερο Patras Art Festival – PAF έρχεται στο Δεξαμενή Project στις 27 Ιουνίου – 2 Ιουλίου, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για όλους. Το PAF έχει ως πυρήνα το σύγχρονο χορό́, με παράλληλες παραστάσεις τσίρκου, live μουσική, video dance προβολές και έκθεση χειροτεχνών. Είναι το μόνο φεστιβάλ στην πόλη της Πάτρας που έχει ως επίκεντρο το χορό και τις παραστατικές τέχνες. Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2021 από το εργαστήρι τεχνών “Θέσπις” µε την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ειρήνης Αποστολάτου. Mε την επισκεψιμότητα να ξεπερνάει τα 3.000 άτομα, αρχίζει να γίνεται θεσμός στην πόλη!

Στο φετινό φεστιβάλ θα συμμετέχουν Έλληνες καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς, με παραγωγές τους να έχουν παρουσιαστεί πέρα από την Ελλάδα, και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας, και έχοντας κερδίσει παγκόσμιους διαγωνισμούς χορογραφίας.

Ο κορμός της δράσης θα εμπλουτίζεται από́ εκπαιδευτικά́ σεμινάρια σύγχρονου χορού και τσίρκου. Τέσσερις επαγγελματίες χορευτές και ακροβάτες με μεγάλη πείρα στο χώρο θα διδάσκουν στο χώρο του Art Evolution.
Όλα τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και προσαρμοσμένα στα χαρακτηριστικά́ και τις ιδιαιτερότητες των συμμετεχόντων. Η συμμετοχή στα σεμινάρια γίνεται εύκολα, μέσω του official site ή στα social media (facebook και instagram) του PAF.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

➢ 27 – 29 Ιουνίου, video dance προβολές στις 22:00 @Δεξαμενή Project
➢ 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου, έκθεση χειροτεχνών στις 20:00 @Δεξαμενή Project
➢ 27 – 30 Ιουνίου, σεμινάρια σύγχρονου χορού 14:00 – 21:30 @Art Evolution
➢ 1 & 2 Ιουλίου, παραστάσεις χορού και τσίρκου και live μουσική 22:00 – 00:30 @Δεξαμενή Project

Το Patras Art Festival θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Art Evolution – Μονής Ταξιαρχών 9, +30 694 565 1319
Δεξαμένη Project – Δασύλλιο Πατρών

https://www.instagram.com/patrasartfestival/
https://www.facebook.com/patrasartfestival
https://www.patrasartfestival.com/
[email protected]