Πολύ μεγάλη η διάκριση για τον Α.Σ. Αστραπή σε ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου - 6th Asteriks Cup.

"Παναγόπουλος Αποστόλης -49kg: Να ανέβει στο βάθρο κατάφερε και να κατακτήσει την 3η θέση μετά από 4 πολύ δυνατούς αγώνες 33-3, 13-9, 23-3 και 5-10 ώπου ηττήθηκε από τον πρωταθλητή της κατηγορίας του.
Το πάθος του για το μετάλλιο και η συνεργασία με τον προπονητή του ήταν τα κύρια όπλα του που τον έκαναν να πετύχει αυτή την πολύ σημαντική διάκριση σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του συλλόγου μας και προπονητής της επίλεκτης ομάδας ΕΤΑΝΕ (Ένωση Ταεκβοντο Νοτίου Ελλάδος) που συμμετείχε στο πρωτάθλημα Χρήστος-Βασίλης Αντωνακόπουλος είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση του αθλητή μας, καθώς δείχνει ανοδική πορεία και εξέλιξη σε κάθε πρωτάθλημα που συμμετέχει και περήφανος για το ήθος και την μαχητικότητα που έδειξε.
Επίσης πέτυχε διάκριση και με τους 2 αθλητές που αγωνίστηκε καθώς κατέκτησε και ένα χρυσό μετάλλιο με τον αθλητή του συλλόγου Avantas Taekwondo Λάμπρου Γιώργο που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των -61kg μετά από 4 νικηφόρους αγώνες. Τέλος να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλο Γιώργο Μαντά που εμπιστέυθηκε τον προπονητή του συλλόγου μας για να αγωνισθεί με τον αθλητή του σε ένα τουρνούα σαν κι'αυτό.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και παράγοντες που συμμετείχαν ώστε να επιτευχθεί η τέλεια συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά την ΕΛΟΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο) και την ΕΤΑΝΕ (Ένωση Ταεκβοντο Νοτίου Ελλάδος) για την επιλογή του αθλητή και του προπονητή μας καθώς αναμένουμε με χαρά την πρόσκληση μελών μας και σε επόμενα πρωταθλήματα.", αναφέρει ανακοίνωση.