Ο Άγγελος Μπράτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Διαμαντακίδου. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για την αποχώρησή του από το GNTM, τη Βίκυ Καγιά, τη μάχη με την κατάθλιψη και το… φλερτ!

Το GNTM και η τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε

«Το να μην είμαι στον επόμενο κύκλο του GNTM ήταν κάτι που έγινε εν κοινή συναινέσει. Κάθε πράγμα θεωρώ ότι πρέπει να κλείνει και τον κύκλο του. Μέσα από το GNTM έμαθα πάρα πολλά πράγματα, κυρίως για τον εαυτό μου κι έκανα πολλούς φίλους και η συνεργασία με την παράγωγη ήταν τέλεια. Η Βίκυ ήταν αυτή που με πήγε στο GNTM και επέμενε τόσο πολύ να πάω στο casting.

Με υποστήριξε και τη θεωρώ μέντορα μου στην τηλεόραση. Αυτοί που θα μου λείψουν περισσότερο από το GNTM είναι όλοι οι οπερατέρ, οι ηλεκτρολόγοι, οι άνθρωποι στα φώτα και τον ήχο. Τους ένιωθα όλους φίλους μου. Αν δεν ήταν αυτοί δεν ξέρω τι θα έκανα. Ανυπομονώ να δω το καινούργιο GNTM», δήλωσε για την παραγωγή του reality μοντέλων.

«Κι εγώ έχω στενοχωρηθεί πάρα πολλές φορές άλλα δεν σταμάτησα να κάνω τη δουλειά που κάνω. Μόνο μία περίπτωση υπήρχε που δεν ήταν ότι ήμουν αυστηρός. Είχε ξεφύγει κάπως η διάθεση μου, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος», πρόσθεσε ο Άγγελος Μπράτης.

Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπράτης τοποθετήθηκε σχετικά με κάποια ενδεχόμενη νέα πρόταση για την τηλεόραση: «Θα με ενδιέφερε σίγουρα να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση, αρκεί να είναι κάτι διαφορετικό. Δέχθηκα μία πρόταση την οποία και απέρριψα μέσα σε δυο ώρες. Δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Εγώ έχω δουλειά και εξακολουθούσα να την έχω όταν έκανα τηλεόραση. Δεν με απασχολούν τα κουτσομπολιά, δεν με ενδιαφέρουν οι ζωές των άλλων και δεν έχω καμία αγωνία μη χάσω τη δουλειά».

Η κατάθλιψη, η «διέξοδος» και η βοήθεια των συναδέλφων

«Το πρόβλημα με την κατάθλιψη είναι ότι δεν την αναγνωρίζεις. Πρέπει να φτάσεις σε ένα σημείο τόσο χαμηλό που να μην έχεις διέξοδο για να την καταλάβεις. Ούτε εγώ γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη, απλώς έτυχε να πάθω μία πολύ μεγάλη κρίση άγχους και από εκεί να αποκαλυφθεί. Έγινε λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον πρώτο κύκλο του GNTM», αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Ήταν δυνατό να αφήσω το GNTM. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για συνεχίσω άλλα και να μην δημιουργώ πρόβλημα στους συνεργάτες μου. Οι συνεργάτες μου με αγκάλιασαν, με προστάτεψαν. Ποτέ δεν άφησαν να φανεί κάτι λάθος και το μοντάζ βοηθούσε τρομερά γιατί δεν μιλούσα πολύ. Από τη δεύτερη σεζόν άρχισα να το απολαμβάνω πάρα πολύ, να γελάω και να περνάω υπέροχα γιατί ένιωθα πολύ άνετα με την ομάδα. Την τρίτη χρονιά του GNTM, αποφάσισα να φορέσω μάσκα. Ο ρόλος μου να γίνει κανονικός ρόλος και να διαχωρίσω τον Άγγελο από τον τηλεοπτικό χαρακτήρα σε μία συγκεκριμένη εκπομπή», τόνισε ο Άγγελος Μπράτης επιπρόσθετα.

«Άφησα μούσια, έχασα δεκαπέντε κιλά, φόρεσα γυαλιά και τα πιο ωραία sur mesure κουστουμιά. Δημιούργησα μόνος μου τη μάσκα μου και τον χαρακτήρα μου. Κανένας δεν με σκηνοθέτησε», συμπλήρωσε.

«Με φλερτάρουν πολύ μέσα από το Instagram. Αν έχουν ενδιαφέρον τα μηνύματα, απαντάω. Tα πηγαίνω πάρα πολύ καλά με το φλερτ. Μου αρέσει να φλερτάρω πάρα πολύ. Δεν χρειάζεται να είναι με κάτι ερωτικό, μπορείς να φλερτάρεις και με έναν σκύλο αν θέλεις η με μία γάτα», είπε ο Άγγελος Μπράτης αναφορικά με την ερωτική προσέγγιση.