Μια όμορφη, ζεστή και επιτυχημένη εκδήλωση που έβγαλε προς τα έξω το "άρωμα" της γειτονιάς και της συνοικίας, με μία δόση ρομαντισμού από άλλες εποχές, έγινε το  Σάββατο στις 14 Μάϊου.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν  στον χώρο του γηπέδου του Πατρέα τα εγκαίνια του πολιτιστικού συλλόγου Άγιος Φανούριος της Γούβας.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών μεγάλο μέρος των κατοίκων, παρά την δυνατή βροχή και την μπόρα που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου. Στο γήπεδο του Πατρέα παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, τον αντιδήμαρχο Νίκο Ασπράγκαθο, τον δημοτικό σύμβουλο και κάτοικο της περιοχής Φώτη Δημακόπουλο και την πρόεδρο του κεντρικού διαμερίσματος κυρία Θεοφιλάτου.

Στην εκδήλωση χόρεψαν τα παιδικά - χορευτικά του Εκπολιτιστικού συλλόγου Ζαβλανίου και του Παμμικρασιατικού, ενώ την δική τους νότα έδωσαν και οι εκπρόσωποι των  χορευτικών ομάδων του πολιτιστικού συλλόγου Μποζαιτίκων ΔΡΑΣΙΣ.  Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γούβας ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση καθώς και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων για την παροχή καθισμάτων και ηχητικών.



Εγκαίνια Πολιτιστικού Συλλόγου ο Άγιος Φανούριος - 1


Εγκαίνια Πολιτιστικού Συλλόγου ο Άγιος Φανούριος - 2