Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, πρόσφεραν την περασμένη Παρασκευή οι "Duo Violins", το δίδυμο βιολιστών που έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να το λατρέψει.

Στον ξεχωριστό και ιδιαίτερο χώρο του "Bianco Restaurant - Cafe - Bar" διοργανώθηκε ένα ακόμη event που καθήλωσε τους θαμώνες του αλλά κατάφερε να ''κλέψει'' και την προσοχή των περαστικών. Αξιοσημείωτο είναι ότι για όλη τη διάρκεια του event , περαστικοί ''πλημμύρισαν'' την οδό Ρήγα Φερραίου, ακριβώς έξω από το μαγαζί και κανείς δεν αποχωρούσε όσο οι νότες ηχούσαν.


Καθήλωσαν το κοινό οι Duo Violins

 

"Duo Violins" αποτελούν μια συνεργασία μεταξύ δύο μουσικών με πολυμορφικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες.


Μάγεψαν οι Duo Violins

 

Πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο στην ποιοτική ψυχαγωγία, με ηλεκτρικούς και παραδοσιακούς ήχους χορδών που συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο. Από την βραδιά δεν έλειψε και το αγαπημένο σε πολλούς συρτάκι.


Το συρτάκι με την "πένα" των Duo Violins

 

Ο συνδυασμός αυτός από τους Δημήτρη Ίσαρη και Γιώργο Γαϊτάνο ήταν που δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Μάλιστα, έπαιξαν και κομμάτια στο κλίμα της Eurovision.


Στο ρυθμό της Eurovision οι Duo Violins

 

Παράλληλα εκτέλεσαν δικές τους μοναδικές προσαρμογές ροκ, κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, παρασύροντας το κοινό με τις μελωδίες.

Δεν έλειψαν φυσικά και οι εκπλήξεις!


Η έκπληξη γενεθλίων από το δίδυμο Duo Violins

 

Το ''Bianco'', αποτελεί το στέκι πολλών καθώς ξέρει τον τρόπο ώστε να προσφέρει όμορφες στιγμές στους θαμώνες του, όλες τις ώρες είτε το επιλέξουν για φαγητό ή καφέείτε για το ποτό τους.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο in μαγαζιά της Πάτρας και ετοιμαστείτε να σας εντυπωσιάσει εκ νέου!

Info

Ρήγα Φεραίου 148 - 150, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610 331009

Facebook: Bianco Restaurant - Cafe - Bar