Επιτέλους μετά από την πανδημία και τα μέτρα είναι καιρός να ζήσουμε ένα μουσικό καλοκαίρι, χωρίς μέτρα, χωρίς φόβο και μόνο με διάθεση για καλή μουσική, ανάλογα φυσικά με τα γούστα του καθενός. 

Πράγματι το φετινό καλοκαίρι για την Πάτρα θα είναι αρκετά δυνατό συναυλιακά, με ηχηρά ονόματα από όλες τις καλλιτεχνικές τάσεις και τα μουσικά ρεύματα να καταφτάνουν από τον Ιούνιο και μετά στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Flash Live έχει προχωρήσει ήδη σε ορισμένες συμφωνίες, έχοντας κλείσει προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε υπαίθριους χώρους της Πάτρας και σε γήπεδα.

Η αρχή γίνεται την 1 Ιουνίου που έρχεται ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της έντεχνης μουσικής σκηνής, ο Σωκράτης Μάλαμας στον προαύλιο χώρο του Royal, στην Ακτή Δυμαίων.


Σωκράτης Μάλαμας – Ηλιόπετρα (Live Κατράκειο Θέατρο 2021)

Ακολουθούν στις 13 Ιουνίου οι Alcatrash στον Achinos Beach Bar στα Αραχωβίτικα, ενώ στις 16 Ιουνίου καταφτάνει στην Πάτρα για μία μοναδική συναυλία στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων ο μεγάλος ροκέρ και αιώνιος έφηβος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Στις 20 Ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες (δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση) ανεβαίνουν στη σκηνή του γηπέδου της Παναχαϊκής, οι αγαπημένοι στο νεανικό κοινό Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα, στο πλαίσιο της κοινής τους περιοδείας σε όλη την Ελλάδα.


Πάτρα 3/6/2015 : ΕΝΑΡΞΗ LIVE - Μουσικά ταξίδια με Παπακωνσταντίνου - Θηβαίο.

Στις 22 Ιουνίου καταφτάνει στην Πάτρα η Νατάσα Μποφίλιου για μία μοναδική εμφάνιση στον χώρο του Royal, μια εκπληκτική ερμηνεύτρια που έχει αγαπηθεί από τους Πατρινούς και έχει κάνει μια ιδιαίτερη σχέση με την πόλη μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθεί στις 27 Ιουνίου ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες και τραγουδοποιούς της σύγχρονης μουσικής σκηνής, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, στον χώρο του Royal.


Με τσιγάρα βαριά- Νατάσα Μποφίλιου live @ Αρχαίο Ωδείο Πάτρας

Στη συνέχεια στις 16 Ιουλίου έρχεται στην Πάτρα και στον Achino Beach Bar ο Διονύσης Σχοινάς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Χαρούλης έχουν κλείσει για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα εμφανιστεί στις 9 Αυγούστου στο Αίγιο και στο εκεί ανοικτό θέατρο, ενώ ο Γιάννης Χαρούλης καταφτάνει στην Πάτρα για μια ακόμα συναυλία, στις 7 Σεπτεμβρίου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.  


Thanasis Papakwnstantinou Live @ Patras 2/6/16


Τα λέμε Ελεωνορα Ζουγανέλη live patra 2018


Σου μιλώ και κοκκινίζεις - Γιάννης Χαρούλης live Πάτρα 2021