Συστατικά

5 μεγάλα αυγά
2/3 φλ. αλεύρι
800 ml φρέσκο γάλα
400 γρ. σπαράγγια πολύ καλά πλυμένα
30 γρ. βούτυρο
75 γρ. σπανάκι σε λεπτά κομμάτια
1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
2 κόκκινα κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
αλάτι
μαύρο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνεις τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις καλά με το σύρμα
Προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά
Βουτυρώνεις ένα μικρό ταψί και αδειάζεις το μείγμα έτσι ώστε να απλωθεί
Το βάζεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και το αφήνεις για 20 περίπου λεπτά μέχρι να φουσκώσει η ομελέτα
Την βγάζεις από το φούρνο, περιμένεις για λίγο να κρυώσει και τη σερβίρεις με πράσινη σαλάτα

Πηγή: tlife.gr